Werken bij Pointly

Ben je op zoek naar een gemotiveerd team waarin je jezelf gaat bezighouden met sales development voor grote organisaties? Lees dan snel verder!

Hey jij!

Wij zijn gemotiveerd om voor onze klanten het beste resultaten te behalen. Wij werken samen met ceo’s, sales managers, marketing managers en business developers om de sales development fase zo effectief en efficiënt mogelijk in richten. Zie jij geen beren op de weg maar juist mogelijkheden? Dan zoeken wij jou!

Waarom je bij ons moet komen werken?

  • Een motiverend en gezellig team die voor elkaar klaar staan
  • Werken in een energieke omgeving, waar drive en passie centraal staan
  • Eigen inbreng en initiatief worden enorm gewaardeerd
  • Ruimte voor zelfontwikkeling
  • Borrels, borrels & borrels

Floris Klaassen

“Bij Pointly krijg ik de kans om mijzelf te ontwikkelen op professioneel- en persoonlijk vlak. Elke dag is een uitdaging waarbij ondernemerschap en vrijheid in mijn rol centraal staat. De pro actieve manier van ons werk spreekt mij enorm aan én motiveert mij om altijd voor de beste resultaten bij onze klanten te gaan!”

Vacatures

Momenteel hebben wij geen openstaande vacatures. Wél kan je de recent ingevulde vacatures hieronder inzien zodat je zeker weet of ze bij jou passen wanneer er weer een open komt! Wil je op de hoogte gebracht worden zodra er een nieuwe vacature verschijnt? Mail dan even naar info@pointly.nl.