Salesteam scan

Vertrouwen en duidelijkheid zijn cruciaal voor de samenwerking binnen sales teams. Wanneer dit vertrouwen of de duidelijkheid ontbreekt functioneren teams minder. Wie is waar verantwoordelijk voor en vertrouwen de collega’s op elkaar om iets op te pakken?

Het is natuurlijk altijd belangrijk om rekening te houden met wat voor mensen jij binnen je team hebt. De één heeft weer andere voorkeuren dan de ander. Dit zien we niet alleen in persoonlijk vlak terug maar ook in groepen die veel met elkaar samenwerken. Om hier meer duidelijkheid over te krijgen is een scan een goede uitkomst. Dit zorgt er namelijk voor dat er duidelijkheid komt over jouw collega’s fijn vinden. Daarnaast zorgt dit voor meer begrip. Wanneer er meer begrip is voor elkaar verhoogt dit de efficiëntie van het team. Daarnaast biedt een scan duidelijkheid over de toekomst, wat voor mensen heb je in je team en welke mensen heb je nog nodig.

Verbeter jouw teamperformance

Ga samen met Pointly de uitdaging aan en breng je team in kaart aan de hand van individuele sales assesments en een team performance workshop.

  • Creëer inzicht in de competenties en drijfveren van je team
  • Leg de kansen en uitdagingen van je team bloot
  • Zie exact waar je jouw medewerkers moet trainen en coachen

Plan vrijblijvend een adviesgesprek

Neem nu contact met ons op via onderstaande button.