Commerciële sales stage – meewerk/afstudeer stagiair(e) gezocht [BREDA]

Heb jij interesse in sales en ben je niet bang om de telefoon op te pakken? Ben je ondernemend, resultaatgericht en leergierig? Wil je daarnaast een steentje bijdragen aan het opbouwen van een nieuwe onderneming? Lees dan snel verder! Wij zijn namelijk op zoek naar een stagiair(e) voor ons nieuwe bureau; Pointly. Tijdens deze stage ontwikkel jij je tot een onderdeel van onze sales development agency.
Wij zijn op zoek naar een meewerk/ of afstudeer stagiair(e) voor een periode van minimaal 3 maanden waarbij je minimaal 3 tot 4 dagen zal meewerken. Het gaat hier om een salesgerichte stage waarbij je communicatieve vaardigheden getraind zullen worden, je gebruik leert maken van tools die helpen om jouw inzet te optimaliseren en er ruimte is voor eigen inbreng. Daarnaast zullen wij er alles aan doen om jou uit te blijven dagen zodat jij je optimaal kan ontwikkelen.

A day at.

Hoe ziet je dag er uit bij Pointly?

Je begint de dag met een start-up met je directe collega. Wat ga je deze dag doen? Waar ga je je op focussen? Wat ging er gister goed, wat kan er beter? Na deze start-up heb je een blok gepland van 2 uur om potentiële leads op te gaan zoeken via de beschikbare kanalen. Na dit blok is het belangrijk om voor jezelf duidelijk te krijgen hoe je deze leads nu gaat benaderen. Na de middagpauze begin je met het benaderen van de gevonden leads. Ga je deze via LinkedIn benaderen, ga je bellen of heb je een ander goed idee? Hoe dan ook; de leads moeten benaderd worden. 

Naast deze dagelijkse operationele werkzaamheden zal je ook gevraagd worden om input te geven over nieuwe klanten en lopende projecten. Hoe kunnen we dit nog beter doen?

Wie zoeken wij?

  • HBO opleiding richting commerciële economie. 
  • Ondernemend, gedreven en zelfstandig. 
  • Beschikbaar voor een periode van minimaal 3 maanden. 

Wie zijn wij?

Wij zijn Pointly, een sales development agency die onze klanten helpt met het scoren van punten. Wij geven het beste advies en verbinden partijen die nodig zijn om het doel van onze klanten te bereiken. Pointly heeft de ambitie om de samenwerking tussen marketing en sales te optimaliseren. Wanneer marketing en sales elkaar beter weten te vinden zal het aantal kwalitatieve leads toenemen. Daarnaast focust Pointly zich op de optimalisatie van de opvolging van de binnenkomende leads. Dit doen we door ons te focussen op welke klanten er perfect bij onze klanten passen, te identificeren waar deze klanten zitten en hier een strategie voor te bedenken. Om vervolgens deze leads op te volgen in de sales development fase.