Lead opvolging

Na een event, een beurs of een webinar stijgt het aantal leads wat binnenkomt. Wanneer deze leads binnenstromen is het belangrijk om deze adequaat op te volgen. Wanneer dit niet gebeurd is de kans om deze leads te converteren tot een afspraak aanzienlijk kleiner dan wanneer je hiermee proactief aan de slag gaat. Alleen deze tijd, kennis of motivatie is niet altijd aanwezig.

Lead follow-up

Pointly gaat jou helpen met de opvolging van de leads. Vaak worden er door marketing leads aangeleverd. Helaas gebeurt hier te vaak te weinig mee. Dit kan verschillende oorzaken hebben. Het kan zijn dat sales niet weet hoe ze leads moeten opvolgen, geen tijd hebben, geen vertrouwen hebben in de kwaliteit van de leads of juist de verbinding met marketing om de leads goed op te volgen missen.

 

In dit geval helpt Pointly met de opvolging van de leads. Samen met jouw maken we de perfecte strategie. Deze kan bestaan uit verschillende mediums zoals telefonische opvolging, email, Linkedin, direct mail en ook marketing automation.

 

Dit bespaart jou tijd én je ontvangt uiteindelijk gekwalificeerde afspraken!

Plan vrijblijvend een adviesgesprek

Neem nu contact met ons op via onderstaande button.