Visitor intelligence

Online bezoekers herkennen

Een goede website is cruciaal. Leads en prospects moeten natuurlijk jouw website wel weten te vinden. Alleen zit daar natuurlijk wel een probleem. Hoe zie je wie er op je website terecht komt, wat iemand op je website doet en misschien wel waarom iemand weer weg gaat? Misschien werkt de ene lead magnet wel beter dan de andere. Klinkt als een goede reden om dit bij te gaan houden!

Implementatie leadherkenning

Pointly helpt jou graag met de implementatie van Leadinfo. Deze tool registreert wie er op je website terecht komt, wat ze er doen en waar ze vandaan komen. Wanneer je beter begrijpt wie er op je website terecht komt en waar ze naartoe gaan kan hierop actie ondernomen worden. Een groot bijkomend voordeel van het bijhouden van deze data? Door deze data te analyseren kan de data geconverteerd worden naar leads. Met deze kennis kan jij weer punten scoren tijdens de verdere kwalificatie van deze leads. Hiermee wordt je website een tool die zorgt voor een constante stroom van leads die bijdraagt aan de duurzame groei van jouw bedrijf.

Met de inzet van Leadinfo kan je meerdere mogelijkheden verkennen

  • Het opzetten van data gedreven marketing
    Kijk of je de juiste bedrijven naar jouw website krijgt en exporteer de gegevens voor gebruik in offline en online campagnes.
  • Data gedreven sales
    Maak gebruik van real-time inbox. Daarnaast krijg je bij elke bezoeker een uitgebreid bedrijfsprofiel.
  • Data gedreven strategie
    Het dashboard toont waardevolle info. Dit helpt om strategie te bepalen. Benaderen jullie wel de juiste doelgroep?

Plan vrijblijvend een adviesgesprek

Neem nu contact met ons op via onderstaande button.