Digital prospecting

Tegenwoordig is er veel veranderd en de wereld van business development is enorm aan het digitaliseren. Dit biedt natuurlijk enorm veel kansen maar ook veel uitdagingen. Het is natuurlijk geen geheim meer; wanneer je wilt onderzoeken of er een match is tussen jouw bedrijf en je leads moet je grondig te werk gaan. Het is belangrijk geworden om tussen de leads een goed onderscheid te kunnen maken in welke leads belangrijk zijn en welke misschien niet. De sleutel tot succes bij het benutten van deze digitalisering is dan ook het vinden van mogelijkheden. Tegenwoordig zijn er verschillende slimme tools waardoor je kan zien of een lead eventueel bij jouw bedrijf past.

Op zoek naar de juiste contacten

Dit wordt lastig wanneer de kennis of de tijd ontbreekt om dit echt goed op te pakken. Het uitvoeren van digital prospecting is een klus waarbij Pointly je gaat helpen. Wat zijn nu echt de leads waar je blij van wordt? Wanneer dit inzichtelijk is kunnen wij aan de slag. Om dit op een goede manier uit te voeren gaan wij met gebruik van verschillende tools de lijst met leads doorlopen. Wat kunnen we vinden over deze leads waardoor wij weten dat ze echt bij jou passen. Wanneer wij een lead vinden die aan je wensenlijst voldoet kwalificeren wij deze en zetten we deze door.

Ontvang potentiele leads

Doordat Pointly de gekwalificeerde leads doorstuurt hoef je alleen nog maar actie te ondernemen om deze binnen te trekken. Dit omdat wij van te voren al uitgezocht hebben dat de fit tussen jouw bedrijf en deze lead er is.

Plan vrijblijvend een adviesgesprek

Neem nu contact met ons op via onderstaande button.